Irma

Miestas: Kaunas
Amžius: 31
Horoskopo ženklas: skorpionas
Ūgis:170
Svoris:65
Kūno išmatavimai:
Krūtinė: 92
Liemuo:75
Klubai:92
Išsilavinimas: aukštasis (teisės bakalauras)
Hobis: Tinklinis, šaudymas iš pistoleto ir paskutiniu metu vėl atrasta meilė - sportas
Gyvenimo tikslai: Būti teigiamu pavyzdžiu visiems ir savo gyvenimą nugyventi su meile.

Gyvenimo šūkis: Mylėti save ir nuolat šypsotis – tik teigiami dalykai ir meilė sau pritraukia sėkmę. Jei kažką darant nepavyksta iš karto – nesustoti, o daryti tai vėl ir vėl kol rezultatas bus teigiamas.

Mėgstamiausias/seksualiausias aktorius/aktorė: Prisipažinsiu turiu prastą atmintį – žiūrėdama filmus gėriuosi režisieriaus darbu ir filmo turiniu, o aktorių neprisimenu :)
Kodėl aš turėčiau tapti Miss Baiker: Kad galėčiau šiuo titulu pasidalinti su draugėmis, kurios ir užregistravo šiam konkursui.

Ką nori pasakyti savo rinkėjams: Gyvenimas yra nerealus!!! Išlipkime iš kažkieno sukurtų normų, iš savo komforto zonos ir darykime tik tai kas mums teikia malonumą.

Kodėl dalyvaujate šiame renginyje? Koks dalyvavimo tikslas? : Draugėms užregistravus į šį konkursą, sužinojusi, kad buvau atrinkta dalyvauti toliau – pirmiausiai pagalvojau, kad ,,why not to do something new" :) Dalyvavimo tikslas – pažinti naujus žmones, patirti naujų dalykų (man tai pirmas kartas, o kai sulaukus tokio amžiaus dar būna pirmų kartų – supranti, jog gyveni ir imi iš gyvenimo viską ką jis duoda ir tuo mėgaujiesi) ir be abejo laimėti.

Ką galėtumėte padaryti dėl 1 vietos? :
Turbūt kartu dalyvaujančių merginų dėl pirmos vietos nedrįsčiau nužudyti :)

Ką vairuojate?
Ducati Monster 696

Paveikslėlių galerija

Daugiau šioje kategorijoje: Ema »